Dragene inntar «The Elder Scrolls V: Skyrim»

Ble avslørt under Spike TVs Video Game Awards i natt.

12. desember 2010 11:52

Nylig skrev vi om en av utviklerne av «The Elder Scrolls»-serien som hadde forsnakket seg på en flytur. Det var et dansk spillnettsted som da hadde fått informasjon om at rollespillspesialistene hos Bethesda var midt i utviklingen av det femte spillet i serien og at det blir en direkte oppfølger til «The Elder Scrolls IV: Oblivion» fra 2006.

I forbindelse med Spike TVs kåring av årets beste spill, ble «The Elder Scrolls V» offisielt bekreftet med en trailer. Spillet får også undertittelen «Skyrim», som er et område i The Elder Scrolls-geografien.

Området er kjent for å være av det værharde slaget med mye fjell, snø, is og naturligvis temperaturer som ikke oppmuntrer til bermudashorts og sandaler.

Fortellerstemmen i traileren er ingen ringere enn Christopher Lee, også kjent som Saruman i «Ringenes Herre»-filmene. Mens en drage våkner i traileren, forteller han om oppvåkingen av noe som har vært en legende, noe ikke alle har trodd på. Dette ser ut til å indikerer at neste spill kan få en liten «Jurassic Park»-nerve.

Det fortelles også at dragene i spillet frykter én mann – Dragonborn. Det ligger derfor i kortene at det er denne Dragonbone du skal spille i en kamp mot drager. I «The Elder Scrolls IV: Oblivion» blir det bare hintet om dragenes eksistens, noe som ser ut til å bli hovedtemaet I oppfølgeren.

Oppdatering: Ny informasjon som har dukket opp utover dagen, antyder at det kan være Max Von Sydow som er fortellerstemmen i traileren du ser under.

Ingen plattformer er ennå bekreftet for «The Elder Scrolls V: Skyrim», men skal slippes 11. november 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3