«Elder Scrolls V» midt i utviklingen

En av utviklerne har tydeligvis forsnakket seg.

23. november 2010 20:03

Utviklingen av det femte spillet i «Elder Scrolls»-serien er godt i gang, om vi skal tro Eurogamer i Danmark.

De skriver nå at en av deres journalister skal ha sittet bak en mann på flyet som er tungt involvert i utviklingen av det etterlengtede rollespillet.

Der skal den anonyme kilden ha fortalt at stemmeskuespillerne i disse dager jobber med å stemmelegge spillet. Han skal også ha bekreftet at det blir en direkte oppfølger til kritikerroste «The Elder Scrolls IV: Oblivion», som kom til PC og Xbox 360 i 2006. En PlayStation 3-versjon kom året etterpå.

Det har vært snakket om det femte spillet i rollespillserien i årevis, og utvikleren Bethesda ytret allerede i 2008 at de planla å slippe det i 2010. Det toget har definitivt gått. 

At det har begynt å dukke opp informasjon om at utviklerne er godt i gang med et slikt spill, sår kanskje håp om en utgivelse myntet på neste år?

Siden utgivelsen av «The Elder Scrolls IV: Oblivion» i 2006, har Bethesda laget det suksessfulle «Fallout 3», som nylig fikk en oppfølger i «Fallout New Vegas».

Men dette spillet var det Obsidian Entertainment som var ansvarlige for. Vår anmeldelse av dette spillet kan du lese her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3