«DJ Hero 2» annonsert

Fokuset rettes mot en mer sosial spillopplevelse med bredere musikkprofil og flere plastinstrumenter.

8. juni 2010 15:03

Activision avslører det som i musikkspillsammenheng har vært en dårlig skjult hemmelighet i flere måneder allerede: Til høsten dukker «DJ Hero 2» opp, med et bredere utvalg av artister og nye spillmoduser.

David Guetta, mannen bak mange av det siste årets største hits, var tidligere i år ute og sladret om en slik oppfølger.

I en pressemelding skriver Activision at det blir vektlagt muligheten til å skape en sosial, musikalsk ramme i stua di. Det betyr støtte for to DJ Hero-kontrollere (platespilleren i plast) samt én mikrofon.

Les også: Vår anmeldelse av «DJ Hero».
Les også: Intervju med DJ Shadow fra E3 2009.

OVER 70 LÅTER

Dette betyr at spillet vil inneholde ulike flerspillermoduser – flere av dem helt nye sammenlignet med det første «DJ Hero» som også hadde noen begrensede muligheter til å involvere venner i musiseringen.

Med på laget har utvikleren noen av de største artistene i verden, inklusive Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga, Rihanna og over 85 andre, står det i pressemeldingen.

Nok en gang blir populære låter smeltet sammen til én, til såkalte mash ups, som også var tilfellet i fjorårets «DJ Hero».

- «DJ Hero» var det beste musikkspillet i 2009, og med «DJ Hero 2» leverer vi en ny opplevelse det skal være enkelt å plukke opp men vanskelig å mestre, som alle spillere kan nyte sammen, uttaler David Haddad fra Activision.

- Med nye sosiale spillmoduser, innlemmelsen av full mikrofon-støtte, langt mer kreativ frihet og et utrolig låtutvalg, blir «DJ Hero 2» den ultimate miksen mellom musikk og venner, fortsetter han i pressemeldingen.

Det vektlegges at spillet vil forbedre elementene fra det første spillet i tillegg til å fokusere mer på å gi deg friere tøyler. Dessuten blir flerspilleraspektet kraftig oppjustert.

DJ Battle gir deg muligheten til å utfordre en venn i mikser spesialutviklet for nettopp dette formålet. I tillegg skal du kunne få vokalhjelp og dermed høre noen spytte ut rim mens du er opptatt med plastplatespilleren. Flere slike sosiale moduser vil være inkludert i spillet.

Det totalt antall mash-up’er i spillet blir 70, står det i pressemeldingen, og nok en gang har flere kjente DJ’er vært involvert i miksingen av disse.


«DJ Hero 2» lanseres denne høsten til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii. Det vil bli lansert flere versjoner av spillet, skriver Activision. Den første med én platespiller inkludert og en annen med to slike turntables pluss mikrofon. Det blir også mulig å bare kjøpe spillet separat. Nok en gang er det FreeStyle Games som utvikler spillet.

Se traileren fra «DJ Hero 2» her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3