«DiRT 3» har fått dato

Våren blir skitten.

4. februar 2011 16:58

Det tredje spillet i rally-serien «DiRT» har nå fått utgivelsesdato, og det viser seg at det ikke er lenge til at steinspruten skal så bak dekka og søla grise til frontruta – spillet kommer 24. mai.

Ifølge utvikleren selv, er «DiRT 3» det største rallyspillet noensinne laget og selv Norge skal være representert i løypene.

De kontroversielle, og tidkrevende, menyene fra forrige spill er også skrapet til fordel for noe av det enklere slaget.

Det nye spillet vil også inkludere det nye rallyfenomenet Gymkhana, som du kan se en forklaring på i bunnen av artikkelen.

I likhet med «Shift 2»-utviklerne har også «DiRT 3»-utvikleren nå valgt å kritisere racingkonkurrenten «Gran Turismo 5». I et intervju med Eurogamer.net forteller Paul Coleman at det er «ensformig» og sammenligner det med å samle på frimerker.

Han bruker samtidig anledningen til å vise sin interesse for «Need For Speed: Hot Pursuit», som han mener «gjorde mye rett».

Det forrige spillet fikk stort sett lovord hos de fleste anmeldelser, vår anmelder kalte det «oppslukende» og belønnet det med terningkast fem.

«DiRT 3» utvikles til PC, XBox 360 og PS3 og slippes 24. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3