«Diablo III»-regissør mener forumpost var ment sarkastisk

- Vi vil ha høye forventninger.

24. februar 2012 10:17

(PressFire.no): I går skrev vi om at enkelte mener at forventningene til «Diablo III» er urealistisk høye, og at Blizzards community manager i et foruminnlegg måtte si seg enig:

- Jeg bekymrer meg også for at vi ikke kan møte forventningene folk selv har bygget. En del av min jobb er å håndtere folks forventinger, så… ehh… stopp. Slutt å tenke på hvor fantastisk dette spillet kan bli, skrev Bashiok i innlegget.

Han valgte deretter å sammenligne forventningene med filmene til «Den sjette sansen»-regissør M. Night Shyamalan.

I et nytt innlegg fra spillets regissør, Jay Wilson, gjør Blizzard full retrett og mener at innlegget «var tydelig sarkastisk».

Han skriver at det at de ønsker å roe ned forventningene «ikke kan være lengre fra sannheten».

- Vi vil at dere skal ha høye forventninger til «Diablo III» og alle Blizzard-spill. Det er dette som gjør at vi strekker og for å lage den beste spillopplevelsen vi klarer. Hvis «Diablo III» ikke var en verdig oppfølger i «Diablo»-serien, ville vi ikke gitt det ut. Det er måten vi gjør det på. Det er slik vi alltid har gjort det, skriver han.

Wilson skriver videre at han heller vil sammenligne «Diablo» med «Evil Dead»-serien.

- Jeg vet at mange av dere foretrekker «Evil Dead 2» fremfor «Army of Darkness», men kom igjen - Bruce Campbell slåss mot en gjeng med små versjoner av Bruce Campbell.

Videre skriver han at vi kan forvente en utgivelsesdato i nær fremtid, men påpeker at han ikke sa «snart».

«Diablo III» utvikles til PC og Mac, mens en egen konsollversjon også skal være i utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3