Ber «Diablo III»-fansen om å roe ned forventningene

- Forestill deg den nye filmen til «Den sjette sansen»-regissøren, sier community manager.

23. februar 2012 14:44

(PressFire.no): Når Blizzard Entertainment etter 12 år skal slippe et nytt spill i den svært populære «Diablo»-serien, er det mange som nærmest har vondt i magen av all ventingen på en utgivelsesdato.

Og den ventetiden brukes naturligvis på forum og sosiale medier, hvor det snakkes om spillet i det uendelige. I den gryta kokes det også enorme forventninger, noe Blizzard selv synes begynner å bli litt i meste laget.

Etter at en bruker skriver at han ikke tror spillet har sjans til å møte forventningen må community manager hos Blizzard, Bashiok, si seg enig og vil nå justere forventningene:

- Jeg bekymrer meg også for at vi ikke kan møte forventningene folk selv har bygget. En del av min jobb er å håndtere folks forventinger, så… ehh… stopp. Slutt å tenke på hvor fantastisk dette spillet kan bli, skriver Bashiok i et foruminnlegg.

Videre sammenligner han det nye spillet med filmene til «Den sjette sansen»-regissøren M. Night Shyamalan.

- Bare forestill deg at det er den nye filmen til M. Night Shyamalan. Selvfølgelig var «Den sjette sansen» fantastisk og «Unbreakable» hadde sine øyeblikk, skriver han og mener at dette er mer som oppfølgeren til «The Village», «The Happening» eller «Signs».

- Bare senk forventningene, men kjøp spillet så blir blir alt fint, ok?, avslutter han.

«Diablo III» er for tiden i en betatestingsfase og gjennomgår en rekke oppdateringer. Siste nytt angående utgivelsesdato er at de sikter på en utgivelse i andre kvartal, som vil si rundt sommertid.

Blizzard Entertainment er kjent for ganske streng kvalitetssikring, og pleier derfor aldri å annonsere en utgivelsesdato lenge før utgivelsen.

«Diablo III» utvikles til PC og Mac, mens en egen konsollversjon også skal være i utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3