Det kommer minst tre «X-Men»-spill fra Insomniac

Marvel punger ut mer enn seks milliarder.

19. desember 2023 14:26

(PressFire.no): Den gigantiske lekkasjen fra Sony-utvikler Insomniac Games har avslørt en rekke kommende spill og hemmelig informasjon.

Dette inkluderer både informasjon om det kommende «Wolverine»-spillet og minst to kommende «X-Men»-spill etter dette - pluss et potensielt fjerde spill.

(Klikk for større)

I de lekkede dokumentene kommer det fram at Marvel punger ut 6,4 milliarder kroner for de tre spillene, pluss ytterligere 1,6 milliarder dersom det blir et fjerde.

Spillene skal alle lanseres før 2035, og er eksklusive på konsoll for PlayStation fram til 31. desember det året. Det kommer også fram at alle spillene også lanseres til PC.

Avtalen mellom Insomniac og Marvel sier at denne kan kanselleres dersom spillene ikke selger minst seks millioner eksemplarer innen et år etter lansering.

Lekkasjene viser at kostnaden for å lage spill er blitt enorm: Det samlede budsjettet for bare «Wolverine» skal være på mer enn 3,1 milliarder kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3