Alle kommende spill fra Insomniac de neste ti årene er lekket

19. desember 2023 14:26

(PressFire.no): For et par uker siden brøt en hackergruppe kalt Ryhsida seg inn på serverne til spillutvikler Insomniac og stjal store mengder informasjon.

Gruppen krevde løsepenger for å ikke lekke innholdet de fant innen to uker. Insomniac og Sony nektet, og nå har altså innholdet endt opp på nettet.

Dette inkluderer store mengder informasjon om de ansatte, prosjekter mer enn ti år fram i tid, en rekke ikke-annonserte spill og selv spillinnhold.

Mer enn 1,6 terabytes med innhold fordelt på mer enn 1,8 millioner filer er på avveie.

Fra lekkasjen (datert juli 2023).

I lekkasjen ser vi spilltitler som er planlagt fram til 2035, inkludert et nytt «Ratchet & Clank»-spill, flere «Spider-Man»-spill (inkludert spin-offs), et nytt «X-Men»-spill etter «Wolverine» og helt nye spill.

Spillene inkluderer:

«Ratchet & Clank»-spillet virker å ta i retning verdensrommet, der spillerne skal kunne utforske med et eget romskip.

Budsjetter, planer og tidslinjer for disse spillene er alle del av lekkasjen, men for Insomniac er nok det verste at også tidlige spillbare versjoner av flere av spillene er funnet i filene.

Lekkasjen inneholder også kansellerte spill. Dette inkluderer «Spider-Man: The Great Web», som skulle være et massivt flerspiller online-spill som i dokumentene sammenlignes med «GTA Online».

Verken Sony eller Insomniac Games har kommentert lekkasjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3