Det kan se ut til at «Prey 2» gjør comeback

Får vi en annonsering på E3?

25. mai 2016 15:30

(PressFire.no): Husker du 2007-spillet «Prey»?

Dette var «Portal» før «Portal» kom, med gøyal tyngdekraftleking og en utrolig makaber historie.

Spillet ble bare en moderat suksess etter svært mange år under utvikling, men var slett ikke ille. Undervurder, vil vi til og med si.

En oppfølger ble annonsert i 2011, med utviklerstudioet Human Head bak spakene – men spillet tok en dramatisk vending, og var på mange måter ikke likt forgjengeren i det hele tatt.

Undertegnede har faktisk testet denne versjonen, som du kan lese om her.

Død, men oppstanden?

Etter mye stillhet rundt «Prey 2» kom etter hvert beskjeden om at spillet var skrinlagt fra Bethesda-guru Pete Hines.

- Spillet nådde ikke opp til vår kvalitetsstandard, sa han den gang.

Men nå ser det ut til at vi kanskje får se det læll, under E3.

Både Prey2.com og Prey3.com har blitt oppdatert til å bare videresende direkte inn til en mystisk Facebook-side som enda ikke er blitt aktivert.

Ny utvikler?

Hines uttalte tidligere også at det ikke var umulig at vi fikk se serien igjen, og at det var en serie de «fortsatt tror vi kan gjøre noe med».

«Prey»-fansiden Alien Noire mener også å sitte på info som tilsier at det neste spillet i serien kommer til å vises frem på E3 14. juni. Det skal derimot nevnes at Bethesdas konferanse er dagen før (norsk tid), så om noe skulle vises så ville det vært der.

Tidligere har det også kommet frem at «Prey 2» ble flyttet over fra Human Heads til Arkane Austin, men dette var før spillet ble kansellert.


E3 går fra 14. – 16. juni. Bethesdas pressekonferanse er mandag 13. juni klokka 04:00 norsk tid. Her er alle E3-tidene du trenger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3