Destination Arcade kun til USA

De nye Xbox 360-menyene rulles ikke ut til norske konsoller.

14. juli 2010 08:36

I forrige uke skrev vi om Destination Arcade, en ny applikasjon som ble annonsert til Xbox 360-menyene, som skal forenkle navigeringen blant alle de nedlastbare spillene som er tilgjengelig via Xbox LIVE Marketplace. Microsofts Major Nelson skrev opprinnelig at denne nyheten ville bli rullet ut i USA denne uken (14. juli), uten å nevne andre territorier enn nettopp USA.

Nå har Nelson blogget litt igjen, og bekrefter i tillegg til en ny dato at andre deler av verden ikke får se snurten av disse menyene på sin konsoll. Kanskje enda merkeligere: Destination Arcade vil kun være tilgjengelig mens Microsofts Summer of Arcade-kampanje varer. Det betyr i perioden 21. juli til og med 18. juli.

Summer of Arcade-spillene ble nylig priset og utstyrt med lanseringsdatoer. Den hele og fulle sannheten, sammen med trailere til hver av de fem spillene, finner du her.

Dette er en kampanje som sparkes i gang for tredje året på rad, der de to første gav oss klassikere som «Braid» (2008), «Trials HD» (2009) og «Shadow Complex» (2009). I 2010 er «Limbo» en het kandidat til å oppnå lignende status, og det er dette danskutviklede plattformspillet som sparker i gang hele Arcade-offensiven neste onsdag, 21. juli.

Deretter følger «Hydro Thunder Hurricane» (28. juli), «Castlevania: Harmony of Despair» (4. august), «Monday Night Combat» (11. august) og til slutt; «Lara Croft and the Guardian of Light» (18. august).

Se trailer fra «Limbo»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3