Denne «Battlefield 3»-hemmeligheten har ingen klart å finne

Dypt begravd i to år.

17. juli 2013 15:39

(PressFire.no): De har det tydeligvis moro i «Battlefield»-kontorene i Stockholm.

Spillserien fra DICE er fylt med små hemmeligheter og skatter som bare kommer til syne i visse, sjeldne situasjoner. For eksempel har en «BF3»-spiller fanget på film at han flyr forbi en Pterodactylus-øgle.

Nå har YouTube-brukeren JackFrags avslørt – om ikke akkurat funnet – det som skal være det aller dypest begravde påskeegget i «Battlefield 3».

Hemmeligheten ble først kjent i april i fjor, da en tidligere overstemme-designer hos DICE, Thomas Danko, tvitret om at ikke alle påskeegg var blitt funnet. Han ga noen kryptiske hint, nok til at JackFrags satte i gang med et detektivarbeid som skulle vare i månedsvis.

Hemmeligheten innebærer ingen dinosaurer, men en litt finurlig overstemme som tydeligvis stammer fra en intern vits i DICE. 

JackFrags klarte aldri å trigge stemmen i spillet, men har sporet opp den aktuelle lydfilen.

Om det egentlig er så morsomt for dem som ikke har jobbet i studioet, og om timene og dagene med arbeid for å komme til bunns i mysteriet var verdt bryet, får du vurdere selv fra videoen nedenfor.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3