Er det et fly? En fugl? Supermann?

Se opp for dinosaurer i «Battlefield 3».

7. mars 2013 13:50

(PressFire.no): Denne uka har svenske DICE sluppet den siste av de planlagte utvidelsene til «Battlefield 3», kalt «End Game».

I rekken av nedlastbare innholdspakker har det dukket opp flere bisarre ledetråder eller gjenstander vi forbinder med helt andre sjangere.

Hint om «Mirror’s Edge 2»?

For eksempel skoene til Faith Connors fra «Mirror’s Edge», parkour-plattformspillet DICE ga ut i 2008.

Spillsiden MP1ST fikk inn tips om dette i fjor høst, etter slippet av «Aftermath»-utvidelsen til «Battlefield 3». Skoene dukker opp både i Markaz Monolith- og Epicenter-kartene.

Den karakteristiske gule veska til Faith har også blitt observert i et annet av «Battlefield 3»-områdene, i Operation Métro.

En dino-tradisjon

Dinosaurene har vist seg med ujevne mellomrom etter lanseringen av «Battlefield 3» - også i «End Game». Det har nesten blitt en tradisjon, spillutviklerne vet at fansen er ivrige etter en egen dinosaur-modus til skytespillet.

Bildet av et T-Rex-kranie ble snust opp av Reddit-brukeren spiralout154. Men det som er mest imponerende er «Battlefield 3»-videoen fra Pixelenemy, der vi ser en luftkamp litt utenom det vanlige.

Den flyvende Pterodactylus-øgla avbryter nemlig den moderne krigføringen i ett av kartene. Det kan du selv se i videoen nederst i saken.

DICE har på ingen måte avkreftet at det kan komme en oppfølger til «Mirror's Edge».

EA-visepresident Patrick Söderlund bekreftet i 2011 at de har utviklet en prototype av «Mirror's Edge 2», men at utviklingen videre ble satt på pause og folka flyttet over på andre prosjekter - trolig «Battlefield 3».

«Battlefield»-utvidelsen End Game ble sluppet først til Premium-medlemmer på PS3 denne uka. 

Her kan du selv se luftkampene, med innslag av dinosaurer (video: Pixel Enemy):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3