Den nest beste «Call of Duty»-spilleren har blitt ferska i juksing

Strømmet juksingen sin ved en feil.

12. april 2022 15:34

(PressFire.no): De som jukser i dataspill på nett er ikke blant de smarteste knivene i postkassa, og innimellom får vi servert sukkersøt skadefryd når noen av disse greier å avsløre seg selv.

Hvem kan vel glemme MissQGeminis som dro fram et helt kontrollpanel fylt med «CS:GO»-hacks under en stream – og så skyldte på Clara? Eller hva med svenske Kristoffer «faken» Andersson, som ble tatt fordi gjenskinnet i brillene hans viste at han jukset?

Denne gangen er det en «Call of Duty Vanguard»-spiller kalt «pplehx» som dummet seg ut.

Han er, eller rettere sagt var, rangert som nummer to i verden på rankinglistene, og streamet som vanlig sine runder på Twitch.

Problemet kom da programvaren hans spasmet litt ut, og dermed fikk alle som så på innsyn i juksingen hans – over alle fiender på kartet var det tydelige røde firkantet. Den såkalte wall hack-en hans var avslørt.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The #2 ranked player on Vanguard (“pplehx”) has been caught cheating after his stream bugged and showed he had walls 💀 <br><br>(via <a href="https://twitter.com/V1A70?ref_src=twsrc%5Etfw">@V1A70</a>) <a href="https://t.co/rpF3SnX3jI">pic.twitter.com/rpF3SnX3jI</a></p>&mdash; CDL Intel (@intelCDL) <a href="https://twitter.com/intelCDL/status/1513408697191772160?ref_src=twsrc%5Etfw">April 11, 2022</a></blockquote>

Det hele tok selvfølgelig av i sosiale medier, som ikke bare kritiserte pplehx, men som også i økende grad stiller spørsmålstegn til om det er så lurt å la PC-spillere spille sammen med konsoll-spillere – fordi juksing angivelig er langt mer vanlig på PC.​

Pplehx har kommet med en beklagelse på Twitlonger, der han beklager å ha skuffet spillfellesskapet. Målet med juksinga var visstnok å få tak i skins raskere.

– Jeg tenkte meg ikke om da jeg betalte for jukseprogrammene. Det er trist, og jeg får tårer i øynene av å vite at jeg har gjort dette mot meg selv og de jeg spilte mot, skriver han.

– Jeg er en sann konkurrent, og jeg har det som trengs for å være god uten å bruke juksing.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3