Her blir Telenorliga-spilleren fersket via gjenskinnet i brillene

Slettet hele kanalen sin etter å ha streamet «CS:GO» med jukseprogram.

24. mars 2019 06:22
Gjenskinnet viser en tydelig rød skikkelse.

(PressFire.no): I en video som har spredt seg i sosiale medier får vi servert en juksemaker i «CS:GO» som ble avslørt på en heller uortodoks måte.

Det er svenske Kristoffer «faken» Andersson som spiller i klippet, og som streamet det som ved første øyekast ser ut som et helt vanlig forsøk på å skyte en motspiller som plutselig dukker opp rundt et hjørne.

Men ser du nøye nok etter, ser du at omrisset av fienden beveger seg frem og tilbake i refleksjonen på brillene hans, lenge før fienden (som står bak en vegg) er synlig på streamen.

Med andre ord er det en god gammeldags wallhack på gang, et jukseprogram som kjører i bakgrunnen og som viser fienden gjennom vegger.

Flere av disse jukseprogrammene har funksjoner som gjør at selve overlayet som viser fiender ikke blir med i streaming-programmene, og er dermed svært vanskelige å avsløre bare ved en visuell inspisering.

Men dette må være den første gangen en juksemaker i «CS:GO» blir fersket ved at folk ser refleksjonen av juksingen hans.

Faken er kanskje best kjent fra tiden da han spilte «CS 1.6» for diverse svenske lag på midten av 00-tallet, men i den siste tiden har han spilt på Fjord Esports i Telenorligaens andredivisjon.

På lagets underside hos Telenorligaen ble han derimot fjernet fra laget lørdag kveld. Fjord Esports skriver på Twitter at de ikke har hatt kjennskap til juksingen tidligere, og at situasjonen er flau.

Faken har ikke kommentert videoklippet selv, men slettet hele Twitch-kanalen sin – angivelig etter at han ble konfrontert med juksingen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3