«Dead Space» blir film

I hendene til «I Am Legend»-produsenten.

20. juli 2013 12:38

(PressFire.no): I løpet av San Diego Comic Con avslørte spillgiganten Electronic Arts at en film basert på romskrekkspillet «Dead Space» nå er under utvikling.

- Ikke «Event Horizon»

Justin Marks, som også skrev historien til slaktede «Street Fighter: The Legend of Chun-Li» er engasjert som manusforfatter, mens Hollywood-veteran Neal Moritz er hentet inn som produsent.

Mortiz har hatt en lang karriere med en blandet kompott av sjangrer fra «I know what you did last summer» til «The Fast and the Furious» og «I Am Legend».

Marks kommenterte i følge Variety at de ikke har planer om å følge spillets historie til punkt å prikke:

- Da ville man ha laget «Event Horizon» eller «Alien». Jeg har allerede sett den filmen, sa han i løpet av Comic Con.

- I stedet er utfordringen å fortelle historien til hovedpersonen på en måte som er ny og spennende.

Interessert legende

Tidligere har skrekkfilmlegenden John Carpenter, som blant annet sto bak klassikeren «The Thing» (1982), uttrykt et ønske om å få regissere en film basert på «Dead Space»-spillet.

Regissøren legger ned en del tid på spill. På twitterprofilen hans nevnes det ofte spill som «Alan Wake», «Call of Duty» og «Borderlands 2».

- Jeg er sikker på at «Dead Space» hadde blitt en fantastisk film, for du har disse folkene som kommer til et forlatt romskip og må starte det, mens noe annet er om bord, sa han tidligere i år til Computerandvideogames.com. 

- Jeg ville elsket å lage «Dead Space», det kan jeg si med en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3