Skrekkfilmlegende vil lage «Dead Space»-film

- Fanastiske greier, mener John Carpenter.

10. mai 2013 12:48

(PressFire.no): Det er ingen hemmelighet at Visceral Games blant annet lot seg inspirere av skrekkfilmen «The Thing» (1982) da de laget «Dead Space 3».

Inspirasjonen går tydeligvis andre veien også. Regissøren bak kultfilmen, John Carpenter, forteller nå at han hadde elsket å lage film av spillserien.

- Jeg er sikker på at «Dead Space» hadde blitt en fantastisk film, fordi du har disse folkene som kommer til et forlatt romskip og må starte det, mens noe annet er om bord.

- Det er fantastiske greier, mener regissøren i et intervju med Game Informer gjengitt av Computerandvideogames.com.

- Jeg ville elsket å lage «Dead Space», det kan jeg si med én gang.

Foruten «The Ward», som hadde premiére i 2010, har ikke 65 år gamle Carpenter vært spesielt aktiv de siste årene. Men hans «Halloween» (1978), «The Fog» (1980), «Escape from New York» (1981) og «The Thing» (1982) er kjente klassikere fra Carpenter og har de siste årene fått nyinnspillinger.

«Dead Space»-serien har lenge blitt assosiert med filmer. Da det første spillet i serien ble lansert, sammenlignet mange det med «Event Horizon» og «Hellraiser».

Skrekkmesteren John Carpenter er ikke helt fremmed for å bidra til dataspill. Han var involvert som konsulent på «F.E.A.R. 3», som ble sluppet i 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3