- «Dead Rising 3» vil foregå i California

Da passer det vel med en avduking under VGAs i Los Angeles?

9. desember 2011 09:51

(PressFire.no): I går la Capcom ut de første ledetrådene på Facebook-sidene til «Dead Rising». Frank West, fotojournalisten vi møtte i det første spillet, skrev at han forberedte seg på et nytt eventyr – og allerede hadde pakket alt det viktigste «for en tur i paradis».

Det vil for West si: Kamera, notatblokk og balltre.

Siliconera hevder nå å ha fått snusen i opplysninger om «Dead Rising 3».

Hovedpersonen blir visstnok Rick – en foreldreløs og usikker fyr. Rick er bilmekaniker, og her ser du det som påstås å være konseptkunst av det som blir den nye stjerna i «Dead Rising 3».

Videre påstår Siliconera at handlingen denne gang vil foregå i den oppdiktede byen Los Perdidos i California.

Etter zombieutbruddet er byen selvsagt satt under karantene, og folk får ikke forlate Los Perdidos. Rick, som altså er en nevenyttig fyr med teknisk innsikt, har planer om å reparere et fly for å kunne rømme, men selvsagt har han ikke all verdens tid på seg.

Rick må nemlig mekke og skru, og få flyet på vingene før en bombe går av – som er ment å skulle utslette de vandøde.

Et slags underliggende tema i spillet, skal ifølge Siliconeras kilder, være ulovlig innvandring. Red er kallenavnet på en fyr som leder en gruppe utstøtte og smittede, som myndighetene ikke har registrert.

Siliconera har fått nyss i at en av «Dead Rising 3» sine psychos raser rundt på en såkalt Roller Hog, en motorsykkel med en slags veivals festet i front.

Det at Frank West begynte å friste om et nytt spill i går, kan kanskje bety at Capcom har tenkt å introdusere flere kjente skikkelser fra «Dead Rising»-spillene til dette tredje zombie-eventyret?

For bare noen uker siden ble «Dead Rising 2: Off the Record» lansert, en oppgradert og utvidet versjon som vår anmelder omtalte som en remiks av «Dead Rising 2».

NB! Hovedbildet i saken er fra «Dead Rising 2».

Vi minner om at Video Game Awards går av stabelen i Los Angeles denne helga. (Showet starter 02:00 natt til søndag, norsk tid). Kanskje blir «Dead Rising 3» formelt annonsert da?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3