De første bildene fra «Fallout: New Vegas»

En voksen bunke skjermbilder har nylig blitt sluppet.

8. mars 2010 09:48

Det Obsidian-utviklede «Fallout: New Vegas» er ventet lansert i løpet av 2010, lovte utgiveren Bethesda da den første friste-traileren ble sluppet i februar.

Nå har vi fått et nærmere innblikk på stemningen som venter i RPG-skyteren.

Les også: Røpet detaljer fra «Fallout: New Vegas».

- IKKE ET «FALLOUT 4»

Selv om det er uunngåelig å ikke sammenligne dette spillet med 2008-suksessen «Fallout 3», har studioet bak stresset det faktum at spillet ikke blir en direkte oppfølger.

Dette er en ny historie lagt til Fallout-universet, fortalte Bethesdas Pete Hines da «Fallout: New Vegas» først ble avslørt i april 2009.

Det kommende spillet vil utspille seg tre år etter «Fallout 3», og selv om du ikke vil møte rollefigurer fra 2008-spillet, har utvikleren lovt at du vil oppleve referanser til hendelser fra dette spillet.

De ferske skjermbildene viser oss ikke Vegas slik det vil fremstå i spillet, men fokuserer i stedet på dalstrøka utenfor. Det betyr i praksis masse postapokalyptisk ødeland og en håndfull fantasirike skapninger.

Se skjermbildene i galleriet vårt.

Obisidian Entertainment har tidligere stått bak blant annet «Knights of the Old Republic 2», «Neverwinter Nights 2» i tillegg til «Alpha Protocol» som er ventet sluppet i sommer.


«Fallout: New Vegas» lanseres etter planen til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 til høsten.

Se den første teaservideoen som ble sluppet i begynnelsen av februar:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3