Opplev Vegas i nytt Fallout-spill

Bethesda letter på sløret og kommer med de første detaljene rundt historien i det etterlengtede Fallout-spillet.

17. februar 2010 15:30

Oppfølgeren til det kritikerroste «Fallout 3» kommer i løpet av høsten og nå avslører Pete Hines fra Bathesda i et intervju med USATODAY.com hva vi kan forvente.

Handlingen er satt til 2280, som er 200 år etter en ødeleggende atomkrig med Kina, noe som også er tilfellet i «Fallout 3».

Historien i det nye spillet er lagt noen år etter «Fallout 3» og det er ingen rollefigurer fra dette spillet som dukker opp i det nye, men Hines bekrefter at «du vil oppleve referanser til hendelsene» fra 2008-tittelen.

Les også: «Fallout: New Vegas» avslørt.
Les også: Mer Fallout til høsten.

DET HARDE LIVET TIL EN KURÉR

Denne gangen starter spillet ved at du blir skutt og begravd før en robot finner deg og får levert deg til en doktor.

- Det er en egen historie. Du trenger ikke å ha spilt noen av de foregående spillene for forstå hva som foregår her, sier Pete Hines.

Han avslører samtidig at du spiller en kurér som er i «besittelse av noe noen vil ha og at deler av historien handler om å finne ut hva du hadde og hva de tok».

Å flytte handlingen til Las Vegas har gitt spillet «en helt ny og frisk opplevelse som minner om følelsen av Fallout, men som ellers er et helt nytt spill med et helt nytt utseende med Joshua-trær, ørkenbusker og blå himmel», sier Hines og bekrefter at det ikke er et ødelagt Vegas som vil være tilstede i spillet.

- Vegas er i full sving. Det er ikke en spøkelsesby. Det eksisterer og blomstrer. Det vil være kasinoer i spillet og du kan gå ned Strip. Og derfor vil det ha en veldig annerledes atmosfære.

«Fallout 3» er kjent for å være av enorme proposjoner i spillbar tid, noe Hines avslutningsvis også bekekrefter at det nye spillet er.

- Det er gigantisk og at det vil ta flere hundre timer å utforske hver krok, sa Pete Hines til USATODAY.com.

Det er Obsidian Entertainment som står for utviklingen av «Fallout: New Vegas », mens det var Bathesda selv som stor for utviklingen av «Fallout 3». Bathesda har velsignet prosjektet og fungerer som utgiver.

Obsidian Entertainment har også tidligere tatt over oppfølgere til for eksempel «Neverwinter Nights» og «Knights of the Old Republic».

«Fallout: New Vegas» slippes til PS3, Xbox 360 og PC i løpet av høsten 2010.

Se den første trailer for spillet her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3