«de Blob 2» også til Xbox 360 og PS3

Det fargerike Wii-spillet får et større publikum. Oppfølgeren bekreftes nå til PlayStation 3 og Xbox 360.

14. juni 2010 14:28

Like før E3 startet annonserte THQ at det kommer en oppfølger til det fargesprakende Wii-spillet «de Blob». THQ fortalte da at tittelen blir «de Blob: The Underground» og at spillet utvikles til Nintendo Wii og DS.

Her finner du flere E3-nyheter.

Nå utvides målgruppen betraktelig, for spillet skal også utgis til PlayStation 3 og Xbox 360, røper THQ nå som E3 i Los Angeles har startet. Ikke nok med det, men vi forespeiles støtte for 3D-spilling (PS3).

-  Vi er glade for å kunne utvide verdenen til «de Blob» til å inkludere HD- og 3D-spilling med en underholdende opplevelse som bringer tilbake eventyrene med den frisinnede, løsslupne helten, uttaler Danny Bilson hos utvikleren EVP til VG247.com.

THQ vil sammen med utvikleren utvide universet rundt «de Blob»-spillet, for det nevnes også satsning på spin-off-produkter som skal bevisstgjøre horder av potensielle kunder.

Da «de Blob» først ble lansert til Wii i 2008 fikk spillet noen riktig så solide anmeldelser, og ble også et av få nye merkenavn som klarte å selge brukbart til Nintendo-konsollen. I spillet styrer du en fargeklatt i en grå og trist by. I tillegg til at du må kjempe for å bevare en by uten en autoritær trussel, er din hovedoppgave å sprette rundt og bringe litt farge til innbyggerne i denne byen.

«de Blob: Underground» utvikles til Wii, DS, PlayStation 3 og Xbox 360, og har fått et ventet lanseringstidspunkt våren 2011.

Trailer fra det første «de Blob»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3