Oppfølgeren til «De Blob» annonsert

THQ holder sitt ord - fargeklatten kommer tilbake.

28. mai 2010 13:37

I januar 2010 uttalte en talsperson fra THQ om selskapets glede over gode salgstall for det originale Wii-spillet «De Blob». Spillet hadde da solgt over 230.000 eksemplarer, og i en samtale med IGN sa talspersonen at vi kunne forvente å se mer «De Blob» i fremtiden.

Og nå har THQ altså offisielt annonsert oppfølgeren. Spillet har fått navnet «De Blob: The Underground» og ble avslørt via et bilde på Nintendo Power sine nettsider.

OGSÅ TIL DS

«De Blob: The Underground» kommer til både Nintendo Wii og Nintendo DS, og skal ifølge bildet inneholde nye «moves», fiender, 2D-plattformdeler, men også en helt ny flerspillerdel.

Det har lenge blitt sagt at Wii-konsollen ikke er den enkleste konsollen å skape profitt på for tredjepartsutviklere, spesielt uten å ha ordene «Party», «Carnival» eller «Play» i tittelen.

«De Blob» er et av de få unntakene som ikke bare har solgt bra, men også er originalt og ikke innebærer en samling av mange småspill.

I «De Blob» styrer du en fargeklatt i en grå og kjedlig by, fylt med grå «politiblobber» og den onde INKT-organisasjonen som er styrt av Comrade Black. Det er din oppgave å fargelegge byen, bekjempe politiblobbene og ta ned den onde organisasjonen slik at innbyggerne nok en gang kan sprette rundt i den fargerike byen sin uten å være redd for autoritetene.

«De Blob: The Underground» fortsetter der forgjengeren sluttet. Protagonisten er på en velfortjent ferie når Comrade Black og hans organisasjon gjør byen Blob grå og kjedelig igjen. Nok en gang er det opp til Blob å fargelegge byen og bekjempe de onde.

«De Blob: The Underground» utvikles til Wii og Nintendo DS og har ikke fått noen utgivelsesdato ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3