«DC Universe» har fått dato

Verdens første MMO på PS3 er snart ute.

5. januar 2011 09:15

Sony Entertainment Online sitt ambisiøse superheltspill, «DC Universe Online», skulle opprinnelig slippes til PC og PlayStation 3 i november, men midt i den åpne betafasen ble det i oktober annonsert at spillet ville bli utsatt.

Grunnen til utsettelsen skal ha vært at utvikleren ville bruke tilbakemeldingene fra betatestingen til å forbedre spillet.

- «DC Universe Online» er det første spillet i sin klasse, og en gigantisk utfordring – det er det første actionbaserte MMO-et i DC-universet, det første MMO-et på PlayStation 3 og det er første gang hele DC-universet blir tilgjengelig for millioner av fans, forteller SOE-sjefen John Smedley i pressemeldingen.

Nå er utvikleren ferdig med spillet, og har spikret datoen 19. januar for vår del.

- Å lage «DC Universe Online» har vært en massiv utfordring, og det gleder oss at vi er så mye nærmere en lansering, sier spillets regissør Cristopher Cao i pressemeldingen.

- Vi er takknemlige for alle betatesterne som har bidratt med uvurderlig tilbakemelding i sluttfasen, noe som har gjort det mulig for oss å legge siste finpuss på en morsom og spennende opplevelse når spillet slippes i januar.

I «DC Universe» lager du din egen superhelt i en onlineverden hvor mange tusen andre spillere også deltar. I spilluniverset vil kjente superhelter fra DC Comics, som Super-Man, Batman, Catwoman og Jokeren, være på plass.

«DC Universe» utvikles til PC og PlayStation 3 og slippes den 19. januar.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3