«DC Universe Online» er utsatt

Superheltene lar vente på seg.

5. oktober 2010 09:14

Opprinnelig skulle «DC Universe Online» åpne gildet for MMO-spill på PlayStation 3 i november, men slik blir det dessverre ikke. For nå har Sony Online Entertainment via en pressemelding varslet at spillet blir utsatt til våren 2011.

Ifølge pressemeldingen vil utviklerne ha mer tid til å bruke informasjonen de får fra brukerne.

- «DC Universe Online» er det første spillet i sin klasse, og en gigantisk utfordring – det er det første actionbaserte MMO-et i DC-universet, det første MMO-et på PlayStation 3 og det er første gang hele DC-universet blir tilgjengelig for millioner av fans, sier SOE-sjefen John Smedley i pressemeldingen.

- Nå som spillet går inn i ekstern betafase, vil tiden tillate oss å bruke tid på å ta til oss tilbakemeldinger fra brukerne på en måte som gir mening. Når vi kommer dypere inn i den eksterne betatesten kan vi dele mer informasjon om den nye slippdatoen.

I tillegg informerer SOE om at de som har VIP-koder og de som har registrert seg på den offisielle nettsiden, vil få tilgang til en beta allerede neste uke. Dessuten vil de som har forhåndsbestilt spillet, eller forhåndsbestiller før 15. november, få tilgang til betatesting som starter én uke før lansering. De vil også få delta i en spesiell hendelse i spillet, som har fått navnet Battle of the Legends. Alle spillere som deltar i betatestingen får også tildelt et spesielt emblem til spillfiguren sin, når spillet er lansert.

I «DC Universe Online» får du muligheten til å lage din egen superhelt, men spillet inkluderer også alle superhelter fra tegneserieverdenen til DC Comics. Celebre superhelter som Batman og Superman vil være med i spillet. 

«DC Universe Online» utvikles til PlayStation 3 og PC, og vil bli sluppet i løpet av våren 2011.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3