«Dark Void»-demo på vei

Capcom gir oss en demo av «Dark Void» på PlayStation 3 og Xbox 360 denne uken.

5. januar 2010 20:23

«Dark Void» er et av de første spillene ut i 2010, og Capcom har nå annonsert en demo som slippes både på PlayStation 3 og Xbox 360 denne uken, nærmere bestemt onsdag på sistnevnte plattform og torsdag på PSN.

Spillet byr på en rakettpakke og luftig action, og demobrettet lar deg teste ut alt dette.

Se også: Skjermbilder fra «Dark Void».
Les også: Spillene du bør sjekke ut i 2010.

VERTIKAL ACTION

I tillegg til på én måte å være et tradisjonelt skyte- og actionspill i tredjeperson, gir rakettpakken du har festet på ryggen deg også nye muligheter og blåser litt friskhet inn i sjangeren blant annet gjennom et coversystem som du neppe har sett maken til.

«Dark Void» ble opprinnelig flyttet fra en planlagt utgivelse i september 2009 til tidlig 2010, etter at Capcoms Chris Kramer åpenlyst forarget seg over å ha bommet og lagt opp til lansering samtidig med «Halo 3: ODST».

I spillet følger du Will Grey som blir transportert til en annen dimensjon etter et ublidt møte med Bermuda-triangelet, og fort får hjemlengsel.

Før han kommer så langt får du blant annet teste ut et coversystem tungt inspirert av «Gears of War»-spillene og møter også andre overlevende, blant dem Nicolai Tesla. Tesla har brukt ventetiden på en redningsmann (deg!) godt – han har nemlig lagd rakettpakken som du nyter godt av i spillet.

Utviklerne i Airtight Games har tidligere lagd «Crimson Skies: High Road to Revenge» og har uttalt at de har tatt med seg inspirasjon fra nettopp dette spillet før de lagde «Dark Void». Vi tipper at de også har sett filmen «The Rocketeer»…

«Dark Void» slippes til PlayStation 3, PC og Xbox 360 22. januar. PressFire kommer tilbake til dette spillet gjennom en anmeldelse med tilhørende karakter om ikke lenge.

Se trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3