«Dark Void» slippes i januar

Etter å ha blitt utsatt til 2010, er det gode nyheter i vente for de som har ventet på «Dark Void». Spillet kommer tidlig neste år, bekrefter Capcom.

19. august 2009 14:43

Tidligere i sommer fortalte Capcom at de utsatte science fiction-actionspillet «Dark Void» til neste år.

Hovedgrunnen var at spillet trengte mer finpuss før det var klart for butikkhyllene, sa man da.

Ikke se bort i fra at den opprinnelige releasedatoen 22. september fort ble en bekymring for Capcom.

GA OPP KONKURRANSEN MOT HALO

Dette er nemlig samme dag som «Halo 3: ODST» er ute.

- Flyttingen vil være bra for spillet og gamere. Mindre konkurranse i markedet (vi forbanner deg, Halo!) og mer tid til å polere, uttalte Capcoms Chris Kramer den gang.

Teamet som jobber med spillet har tydeligvis vært flinke med sandpapiret, for under GamesCom kunne utgiveren fortelle at lanseringen skjer allerede i januar. Nærmere bestemt 15. januar for Europas del.

Les også: Flere saker fra GamesCom.
Se også: Flere skjermbilder fra spillet.

Med en rakettpakke på ryggen kan du fly høyt og lavt – kanskje mest det første – og utføre angrep få andre spill kan matche.

Will, hovedpersonen i spillet, blir transportert til en annen dimensjon etter å ha havnet midt i stormøyet over Bermuda. Her møter han andre mennesker (blant annet Nicolai Tesla!) som har opplevd det samme.

Deres felles mål blir å overleve og finne en vei hjem, noe vi spår kan by på en del utfordringer.

Coversystemet i spillet er inspirert av «Gears of War» og utviklerne har også uttalt at de har tatt med seg det beste fra «Crimson Skies: High Road to Revenge», et annet spill teamet bak tidligere har lagd.

Musikken i spillet er lagd av «Battlestar Galactica»-komponisten Bear McCreary, som med «Dark Void» gjør sin debut i spillsammenheng med hjelp fra 63 musikere i Hollywood Studio Symphony.

«Dark Void» slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360, og butikkdatoen blir altså 15. januar.

Se E3-traileren av spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3