«Dante’s Inferno»-demo i dag

Spill hele det første brettet i «Dante's Inferno» - fra og med i dag.

10. desember 2009 10:15

I dag kan PlayStation 3-eiere prøvespille «Dante’s Inferno». Demoen er eksklusiv for Sony-konsollen i to uker, for Xbox 360 får denne smakebiten først på juleaften.

Det er imidlertid nødvendig å ha en USA-konto på PSN for å spille demoen i dag. Europa får nemlig ikke PS3-demoen før 24. desember - samme dag som Xbox LIVE blir oppdatert med litt mørk, diabolsk julestemning.

Se hvordan du oppretter en US-konto.

Gates of Hell, som er navnet på demoen, inneholder hele det første brettet i spillet. Du får også sjansen til å bryne krefter mot selveste Satan.

Les også: Mer om PS3-demoen.

Spillet er løst basert på Den guddommelige komedie. Verket regnes som det viktigste i italiensk litteratur og er skrevet av Dante Aligheri.

Utviklerne i Visceral Games er for øvrig i full gang med en «Dead Space»-oppfølger nå som de holder på å gjøre seg ferdige med «Dante’s Inferno». En oppfølger ble nylig annonsert, der vi loves overraskende tvister som vil overraske og plenty mer romskrekk.

«Dante's Inferno» slippes 11. februar til PlayStation 3 og Xbox 360. Det kommer dessuten en egen versjon til PSP.

Trailer fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3