Dansende aliens inntok L.A.

Under årets E3 samlet det seg en gjeng med dansere som i forbindelse med det kommende «Toy Story 3»-spillet skapte en «flash mob» som overrasket de mange tusen E3-deltakerene.

18. juni 2010 18:05

Etter mange års ventetid slipper endelig Disney Pixar «Toy Story 3» på kino i slutten av august. I den forbindelse måtte det jo komme et «Toy Story 3»-spill også. På årets E3-spillmesse ble dette markert på en ganske kreativ måte. Idet intetanende E3-deltakere strømmet inn i L.A. Convention Center har en gjeng med dansere en hemmelig plan:

Mens folk er opptatt med å ringe hjem til redaksjonene sine, twitre om hvor flott den nye Xbox 360-konsollen de fikk med seg etter Microsofts pressekonferanse er, eller gjøre avtaler om intervjuer, blir den vanlige støyen brutt av et pulserende musikkspor.

Her kan du lese flere saker fra E3 2010.

E3 FIKK RYTME

Samtidig kommer en gruppe dansere, utkledd som de grønne romvesnene fra «Toy Story»-filmene, nedover rulletrappen.

Folkemengden stanser opp og musikken tiltar i styrke. Applaus bryter ut mens danserne tar seg nedover mot messegulvet. Årets første E3-«flash mob» er et faktum.

«Toy Story 3: The Video Game» kommer fra Avalanche Software, som også stod bak Disney-spillene «Bolt», «Meet the Robinsons» og sist men ikke minst: «Hannah Montana Spotlight Tour».

Andy har begynt på college og har gitt bort lekene sine, inkludert Woody, Buzz og alle de andre, til en barnehage. Spillet har både plattformelementer i tillegg til å være oppbygget som et sandkassespill som de yngre kan boltre seg i.

PlayStation 3-versjonen får en del eksklusivt innhold der man kan spille som Zurg over flere oppdrag som bare vil bli å finne til PlayStation. I tillegg vil det komme en gratisoppdatering som gjør «Toy Story 3» klar for «PlayStation Move» til høsten.


«Toy Story 3», altså spillet, får Norgeslansering den 16. juli til DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii og Xbox 360. Filmen har norsk premiere 27. august.

Video som viser hvordan L.A. Convention Center ble omgjort til et «Toy Story 3»-disko:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3