- «Modern Warfare 2» var en gigantisk skuffelse

Richard Morgan ble skuffet over «Modern Warfare 2», men mener «Uncharted 2» gjorde alt riktig.

12. april 2010 13:38

I et intervju med Computer and Video Games sier den frittalende science fiction-forfatteren Richard Morgan at han syns «Modern Warfare 2» var en gigantisk skuffelse, i hvert fall det som gjelder historien vi fortelles i oppfølgeren signert Infinity Ward.

- Det var et stort steg tilbake fra «Call Of Duty 4», sier han til CVG og fortsetter:

- Når jeg spilte det tenkte jeg: «Herregud, gutter, hva har dere gjort? Dere har ikke oppjustert noe. Historien er verre og spillet henger ikke helt sammen. Det er bare en haug med oppdrag».

Han påpeker derimot at Naughty Dog har gjort alt rett med deres «Uncharted 2: Among Thieves».

- Mens med «Uncharted 2» har de gått tilbake og sett på det første spillet. Alt som ikke fungerte bra i det første spillet har de fikset, oppjustert eller gjort noe med.

- De tok det til et nytt sted og kan faktisk si til folk som spilte det første at det andre spillet er det samme, bare bedre. Modern Warfare 2 er det samme bare mye verre. Og det kostet mer penger, forteller Morgan til CVG.

Forfatteren ble nylig ble annonsert som mannen bak historien i det kommende actionspillet «Crysis 2» fra Crytek.

Han har blant annet skrevet bestselgerbøkene «Altered Carbon» og «Broken Angels», og nå altså historien til Cryteks etterlengtede oppfølgerspill. Dette ble annonsert for få dager siden.

«Crysis 2» utvikles til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 og forventes å slippes før julen 2010.

Se trailer fra «Crysis 2»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3