«Crysis 2» blir forsinket

Sci-fi-skytespillet rekker ikke julesalget.

4. august 2010 09:37

EA har bestemt at Cryteks kommende storspill allikevel ikke skal lanseres denne høsten. Oppfølgeren til «Crysis» skulle opprinnelig slippes før jul, og det til PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Utsettelsen ble oppdaget i en pressemelding som rapporterte om EAs økonomiske resultat, men inneholdt ingen forklaring til forsinkelsen, ifølge Eurogamer.

Ingen konkret dato for «Crysis 2» eksisterer foreløpig, men EA har flyttet spillet over til perioden som strekker seg fra januar til mars 2011. Og kanskje er det frykten for «skytespillmetning» som ligger bak? Før jul slipper Activision «Call of Duty: Black Ops», en tittel som finansanalytikere allerede har spådd kommer til å sette nye salgsrekorder. Dessuten lanseres både «Halo: Reach» og EAs «Medal of Honor» i høst - begge skytespill med store julegaveambisjoner.

I stedet kan «Crysis 2» havne i butikkene omtrent samtidig med «Killzone 3», «Dead Space 2» og «Gears of War 3» tidlig i 2011.

På E3-spillmessen i Los Angeles denne sommeren ble det annonsert at «Crysis 2» vil bli spillbart i 3D på alle tre plattformer det kommer ut til.

- Hos Crytek prøver vi alltid å legge tekno-lista høyere. Nå som 3D-revolusjonen feier over film- og TV-bransjen, er vi begeistret over å lage «Crysis 2» i 3D, og gjøre det til det første store actionspillet som blir tilgjengelig i stereoskopisk 3D, sa Cevat Yerli, CEO og President hos Crytek i en kunngjøring.

«Crysis 2» slippes til PC, Xbox 360 og PS3 i løpet av de første tre månedene av 2011.

Her er E3-traileren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3