«Crazy Taxi» relanseres før jul

Snart er det klart for flere elleville turer bak rattet.

13. oktober 2010 08:51

I fjor høst lekket det et rykte om at SEGA hadde vært på en sjarmoffensiv hos Sony, der formålet var å bli enige om hvordan man kunne relansere gamle spillklassikere via PlayStation Store. Lignende flørt hadde man med Microsoft. Tidligere i høst ble Dreamcast-klassikeren «Sonic Adventure» børstet støv av, og snart følger «Crazy Taxi» opp.

SEGA har kunngjort at spillet lanseres til Xbox 360 og PlayStation 3 via de respektive onlinebutikkene LIVE Marketplace og PlayStation Store 24. november og blir priset til cirka 65 kroner. Det renoverte «Crazy Taxi» vil få 720p-grafikk samt online resultatlister.

Opprinnelig ble spillet utviklet av Hitmaker og havnet først i arkadehallene i 1999. Året etter ble spillet konvertert til Dreamcast og havnet senere også på PlayStation 2, GameCube og PC. I spillet er målet ditt å plukke opp passasjerer og ta de til bestemmelsesstedet så raskt som mulig. I løpet av denne ville drosjeturen kan du tjene en ekstra slant penger gjennom dristig, halsbrekkende kjøring og stunts.

«Crazy Taxi» fikk to fullblods oppfølgere, «Crazy Taxi 2» (2001) og «Crazy Taxi 3: High Roller» (2002), i tillegg til at varianter av de to første spillene havnet på Game Boy Advance i 2003 og PlayStation Portable i 2007 gjennom utgivelsene «Crazy Taxi: Catch a Ride» og «Crazy Taxi: Fare Wars».

«Crazy Taxi» relanseres til PSN og XBLA den 24. november, og vil koste cirka 65 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3