- «Crackdown 3» er utsatt til neste år

Oppdatering: Microsoft bekrefter utsettelse til februar.

7. juni 2018 12:12

Oppdatering: Microsoft har ovenfor WindowsCentral.com bekreftet utsettelsen.

- For å forsikre at vi leverer den opplevelsen fansen fortjener, vil «Crackdown 3» lanseres i løpet av februar 2019. Vi gleder oss til å dele mer om spillet på søndag, skriver Microsoft i en uttalelse.

Under følger den opprinnelige artikkelen:

(PressFire.no): Det har blitt en trøblete reise for teamet bak «Crackdown 3». Spillet ble først annonsert under E3 i 2014, med en tentativ lanseringsdag en gang i 2016. Deretter ble det utsatt til 2017, før det igjen ble utsatt til 2018.

Les også: Vi spilte spillet under fjorårets E3.

Nå virker det som om spillet har blitt utsatt enda en gang, skal vi tro ryktebørsen på nettet.

Det var Kotaku som først fortalte de har flere kilder innad hos utvikler Sumo Digital og Ruffian Games som sier at spillet nå er blitt utsatt til 2019. Kildene ønsket ikke å oppgi navnene sine av jobbmessige årsaker.

Også Eurogamer og Polygon bekrefter dette med egne kilder i Microsoft og hos utviklerne.

Utsettelsen kommer for å gi utviklerne mer tid til å blankpolere spillet, og Microsoft skal være veldig opptatte av at spillet ikke lider samme skjebne som de kansellerte spillene «Fable Legends» og «Scalebound».

Microsoft har fått mye pes for å ikke ha mange eksklusive Xbox One-spill på tapetet fremover – dette hjelper neppe på akkurat dét.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3