«Crackdown 2»-dato bekreftet

Microsoft har spikret lanseringsdatoen for «Crackdown 2» og gir et innblikk i flerspillerdelen av spillet i fersk video.

15. mars 2010 15:17

Like før jul snakket Microsofts Adam Greenberg om at et slipp av «Crackdown 2» var planlagt i løpet av første halvdel av 2010, og han antydet i podcasten til Major Nelson at spillet kunne komme allerede før høsten.

Dette er et ledd av en større plan for Microsoft kan det virke som, for med plattformeksklusive titler fint fordelt ut over året, ser 2010 til å bli et sterkt år for denne konsollen:

«Mass Effect 2», «Splinter Cell: Conviction» og «Alan Wake» er alle ventet i god tid før sommeren - «Mass Effect 2» er sluppet allerede. «Crackdown 2» blir sommerspillet for Xbox 360, mens profilerte spill som «Fable III» og «Halo: Reach» danner baktroppen og bli juletitlene til Microsofts konsoll. Dessuten lanseres Project Natal før jul, tilleggsutstyret som skal åpne opp for nye måter å spille på.

Les også: Intervju med «Alan Wake»-utviklerne.
Les også: Ubisoft snakker om fremtiden for «Splinter Cell: Conviction».
Les også: John Cleese bidrar i
«Fable III»

.

Spådommene i podcasten til Major Nelson var temmelig nøyaktige viser det seg nå. I dag ble det nemlig klart at «Crackdown 2» slippes allerede til sommeren.

FLERSPILLER-ACTION

Community Manager Graeme Boyd skrev på sin Twitter i dag at 9. juli er datoen å merke seg om du har ventet i spenning på oppfølgeren til 2007-spillet.

Samtidig med at datoen spikres, har utviklerne også lansert en utviklerdagbok som du kan se nederst i denne saken.

I denne videoen blir det lagt vekt på samarbeidsdelen i spillet, som rommer inntil fire spillere. I online flerspiller støtter spillet opp til 16 personer. Men om du har spilt «Crackdown» vil det være mer av det samme i oppfølgeren - om du er en av dem som er mest interessert i enspillerdelen.

Les også: Intervju med utviklerne bak
«Crackdown 2»

.
Se også: Skjermbilder fra «Crackdown 2».

Som en Agent er det din oppgave å rydde gatene i Pacific City for kriminelle innslag. Eventuelt ta en avstikker fra oppdragene og samle såkalte orbs og oppleve at du hopper stadig høyere, øke egenskapene dine bak rattet eller skyte såpass mye at treffsikkerheten din blir bedre.

James Cope, en av produsentene bak spillet, fortalte PressFire mer om en annen nyhet i «Crackdown 2» i vårt intervju med Ruffian Games for noen få måneder siden.

Da holdt det nyopprettede studioet på med finpussen, men tillot en liten prat med oss blant annet for å forklare hvordan The Freaks, noen mørke, mystiske skapninger som kryper ut av bakgatene ved mørkets frembrudd, vil påvirke spillopplevelsen.

- The Freaks gjør faktisk fremskritt slik at de kan møte, eller noen ganger overgå, egenskapene til The Agent – så de representerer litt av en utfordring. Når det gjelder strategier for å stanse de, er det helt opp til deg som spiller!

- Vi kommer til å gi deg en boks full av leker – bestående av våpen, gadgets og en drøss med egenskaper. Derfra er det opp til spillerens oppfinnsomhet, fortalte James Cope til PressFire.


«Crackdown 2» lanseres eksklusivt til Xbox 360 og slippdatoen blir 9. juli.

Se den nylig lanserte utviklerdagboken:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3