«Civilization VI» er avslørt

M jina lako e litukuzwe.

12. mai 2016 00:10

(PressFire.no): Er det en spillserie som er seiglivet er det virkelig Sid Meier’s Civilization.

Siden starten på nittitallet har serien fenget store og små med sitt nær uendelige gameplay og spillemåter, og (nesten) hver utgave har blitt trampeklappet frem.

LES OGSÅ: Retroartikkel om «Civilization».

Nå har utgiver 2K Games annonsert at «Civilization VI» er på trappene, og vi trenger ikke vente lenger enn til oktober før vi kan begynne å banke Napoleon og kompani ned i de høye støvlene sine.

Nytt i sekseren er at du nå kan kombinere enheter på en ny måte. Nå skal du kunne sette sammen støttetropper med andre, slik at du kan få en kombinasjon av for eksempel infanteri og anti tank supports, eller settlers som backes opp av krigere.

Det skal også være en overhaling av måten du utvikler ny teknologi og kultur ved at du nå også skal kunne finne «snarveier» via gjemte skatter eller sivilisasjoner som belønner utforsking.

Den kanskje mest synlige forandringen er derimot byene dine, som nå vil ekspanderes ut over spillområdet etter hvert som de blir større. De blir altså ikke låst til bare én spillrute mer, men det gjenstår å se hvordan dette vil påvirke angrep eller forsvar.

Flere nyskapninger i serien er garantert også på trappene, og vi regner med det kommer flere drypp fremover i det lanseringen nærmer seg.

«Civilization VI» kommer til pc 21. oktober. Inntil da kan du se en teasertrailer under, for så å sette på «Baba Yetu» på repeat frem til lanseringen.
 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3