- «Cataclysm» kommer i år!

«World of Warcraft»-utvidelsen skal lanseres før jul, bekrefter Activision-sjefen.

6. august 2010 09:44

I god Blizzard-tradisjon vet man i realiteten ikke når de har tenkt å slippe et nytt spill eller en utvidelse før produktet så å si er ferdig. Den tredje, svært etterlengtede «World of Warcraft»-utvidelsen kalt «Cataclysm» er ikke noe unntak. De fleste hadde riktignok regnet med at den ville bli lansert i løpet av 2010, men nå er det offisielt:

Activision Blizzard-sjef Bobby Kotick fortalte i forbindelse med en redegjørelse for selskapets resultater, at «Cataclysm slippes senere i år», ifølge Eurogamer.

Det spesielle med «Cataclysm» er at spillereglene endres dramatisk i onlineverdenen. I august i fjor, under Blizz-con, ble utvidelsen annonsert med lovnader om at maktbalansen i spillet vil bli snudd på hodet. Det ble også forskuttert at katastrofen vil føde nye og uvanlige helter, som kommer til å reise seg for å redde den skadde verden fra fullstendig ødeleggelse.

Naturkatastrofene representerer ikke de eneste forandringene, for Blizzard stokker kortstokken godt. Også de ulike klassene og skills blir annerledes med denne tredje WoW-utvidelsen. WoW-utvikleren har også benyttet anledningen til å pusse på menybokser og vinduer, for å bedre navigeringen.

PressFire har betatestet «World of Warcraft: Cataclysm». Mer om endringene i spillverdenen og våre inntrykk etter å ha tilbrakt mange timer med utvidelsen, leser du her.

NB! Ingen konkret lanseringsdato er enda offentliggjort, men «Cataclysm» kommer definitivt ut i år. Og det til PC og Mac.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3