Call of Duty-skapere med MMO-planer?

Infinity Ward ansetter med tanke på å lage et MMO. Det hevder i hvert fall Destructoid, som skriver at de har snakket med innsidere.

12. januar 2010 08:20

Dette er et rykte som står seg godt mot annet rykte, for tidligere denne uken dukket det opp litt spenstig sladder vedrørende Call of Duty-studioet Infinity Ward, som står bak de mestselgende bidragene i Activisions skytespill.

For som vi skrev nylig vurderer dette spillstudioet å ta en pause fra Modern Warfare-delen av spillserien for å fokusere på et nytt, og foreløpig topphemmelig prosjekt.

Dette kan dreie seg om et onlinespill, nærmere bestemt et MMO, muligens lagt til samme univers som CoD-spillene, hevder Destructoid, som først skrev om sine konspirasjonsteorier før helgen.

- MMO, EN NATURLIG PROGRESJON FOR CALL OF DUTY

Innsidere som Destructoid har snakket med påstår at Infinity Ward for tiden ansetter med tanke på et slikt MMO-spill.

Spillstudioet skal ha hentet folk både fra Blizzard, som blant annet står bak det populære «World of Warcraft», og folk i Sony Online Entertainment som tidligere har «EverQuest II» oppført på CV’en sin.

Med tanke på den salgssuksessen som «Modern Warfare 2» har rukket å bli siden lanseringen 10. november, venter spillverdenen i spenning rundt flere nyheter om hva Infinity Ward har planlagt for fremtiden.

En lang ferie på Bahamas? «Modern Warfare 3» for julesalget 2011, etter at Treyarch har utviklet et Vietnamkrig-inspirert Call of Duty, forventet ferdig til neste høst? Et Call of Duty-MMO - eller kanskje noe helt, helt annet?

Les også: Anmeldelse av «Call of Duty: Modern Warfare 2».
Les også: Rykter om et Call of Duty lagt til Vietnam.

Foreløpig er dette trygt forankret i ryktebunken, men det har faktisk tidligere vært snakk om et MMO lagt til Call of Duty-universet.

- …når man tenker på andre eiendeler vi besitter og forvalter, for eksempel Call of Duty, og hva som ville vært den naturlige evolusjonen for et merkenavn som Call of Duty i et MMO-miljø, og hvordan kapitalisere på det…, er bruddstykket av interesse i denne sammenheng.

Dette sitatet fra Activision-topp Robert Kotick er hentet fra Stanley Technology Conferance i mars 2008, og ble gjengitt av Computer and Videogames.com. Det skulle ikke forundre om Kotick og Activision-toppene har dratt frem kalkulatoren og sett på resultatene etter «World of Warcraft», som de også gir ut...

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3