«Borderlands»-utvidelser samles på disk

De tre utvidelsene til det populære Gearbox-skytespillet gis ut på disk allerede om en måned.

1. mars 2010 16:36

«Borderlands»-eiere som enda ikke har testet ut alt ekstrainnholdet som har kommet til spillet, får muligheten til å handle en fysisk disk som samler disse tre nedlastbare pakkene, bekrefter utgiveren 2K nå overfor Eurogamer.

Pakkene, som har kommet i tur og orden etter at spillet først ble lansert i oktober 2009, slippes på fysisk format 9. april. Denne datoen er i første omgang bekreftet å gjelde England, men sannsynligvis også resten av Europa.

PS3-VERSJON ENDA IKKE BEKREFTET

Eurogamer skriver at det så langt bare er bekreftet dato til Xbox 360 og PC, mens en PS3-utgave kommer på et senere tidspunkt.

Den første utvidelsen til «Borderlands», «The Zombie Island of Dr. Ned» ble sluppet i november i fjor.

Den andre, «Mad Moxxi’s Underdome Riot», kom ut like før jul – mens man sist uke slapp den tredje og siste av de annonserte pakkene, kalt «The Secret Armory of General Knoxx».

Alle tre pakkene koster 800 Microsoft-poeng (65 kr) per stykk, altså tilsvarende cirka 195 kroner for hele hurven. Hva prisen blir for diskversjonen er enda ikke offentliggjort.

Les også: Vår anmeldelse av «Borderlands».
Les også: -
«Borderlands»

-oppfølger er sannsynlig.
Les også: Mer info om den tredje utvidelsen til
«Borderlands»,

sluppet forrige uke.

Nå som «Borderlands»-eventyret er slutt for utviklerne i Gearbox, har man flyttet fullt fokus over på sitt neste prosjekt, «Aliens: Colonial Marines», som opprinnelig skulle vært lansert i fjor. Randy Pitchford hos spillstudioet bekrefter at suksessen med «Borderlands» direkte har forårsaket denne forsinkelsen:

- «Borderlands» tok over Gearbox. Vi hadde det så moro mens vi jobbet med det, og når vi var ferdige ville vi fortsette (med nedlastbart innhold - journ. merk.), forteller Pitchford i et intervju med MCV.

Han bekrefter at fokuset nå er flyttet over på Aliens-spillet, noe Pitchford ikke legger skjul på er et spill han og resten av teamet gleder seg til å få ferdig.

- Vi har et Aliens-spill som vi gjør sammen med SEGA og 20th Century Fox som vi er virkelig opprømte over. Det er dette jeg har stjelt fra hele min karriere. Og nå jobber jeg med det, sier han i MCV-intervjuet.


De tre episodene gis ut på disk til PC og Xbox 360 9.april, mens en PS3-versjon følger på et senere tidspunkt.

Trailer fra den tredje «Borderlands»-utvidelsen, «Secret Armory of General Knoxx»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3