Mer «Borderlands»-innhold

«The Secret Armory of General Knoxx» støtte på noen utfordringer, men er nå ute på Xbox 360.

23. februar 2010 18:14

Den nye utvidelsen til «Borderlands» skulle opprinnelig være tilgjengelig til Xbox 360 i dag, onsdag, men Gearbox har nå twitret om at «The Secret Armory of General Knoxx» først dukker opp på 360 i morgen.

PC- og PlayStation 3-versjonene av denne pakken dukker opp torsdag, som planlagt. (Bank i bordet).

OPPDATERT: Gearbox har tydeligvis sløyfet lunsjpausen sin, for pakken er nå tilgjengelig på Xbox 360.

Les også: Vår anmeldelse av «Borderlands».
Se også: Skjermbilder fra denne nye utvidelsen.

TO NYE KJØRETØY

Denne tredje pakken som utvider «Borderlands»-opplevelsen er litt spesiell, for her får du muligheten til å heve nivågrensen (level cap) i spillet fra 50 til 61.

I tillegg har vi blitt forespeilet nye fiender, flere områder å boltre oss på og mer våpen å velge i.

Utvikleren fokuserer, som du selv kan se i videoen under, på at «The Secret Armory of General Knoxx» inkluderer to nye kjøretøy som du kan kontrollere.

I tillegg innlemmes Moxxi, som du kunne møte i den forrige utvidelsen, i denne nye pakken.

Gearbox har også lagt vekt på å lage en by som lever, med områder og bygninger som gir deg en følelse av puls og som ikke nødvendigvis føles like postapokalyptisk og dødt som resten av spillet til nå.

«Borderlands» ble opprinnelig sluppet 23. oktober i fjor, til PS3, Xbox 360 og PC. «The Secret Armory of General Knoxx» blir den tredje utvidelsen til spillet, etter «The Zombie Island of Doctor Ned» og «Mad Moxxi’s Underdome Riot».

Utviklerne presenterer denne nært forestående utvidelsen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3