«Borderlands»- opplevelsen blir komplett i oktober

Gearbox bekrefter superutgave.

31. august 2010 07:47

Gearbox, utviklerne bak fjorårets fengslende «Borderlands», har røpet planene om en såkalt Game of the Year Edition. Dette ble nylig bekreftet på selskapets Twitter. Denne utgaven av spillet samler alt av nedlastbart ekstrainnhold i én pakke, inkludert den nylig annonserte Claptrap’s New Robot Revolution.

Dette blir den totalt fjerde utvidelsen som gir deg muligheten til å ta turen tilbake til Pandora for å slå ned en gryende robotrevolusjon.

Claptrap’s New Robot Revolution slippes i løpet av september og vil bli priset til 800 Microsoft-poeng (XBLA) og 6,29 pund (PSN), eller cirka 65 kroner. Spillskaperne tror naturligvis at alle «Borderlands»-fans vil like denne utvidelsen - for hvem har vel ikke drømt om å måle krefter mot roboter som har en kung-fu-ekspert som hærfører i sitt opprør mot menneskeheten?

- I tillegg til å fungere som en perfekt innramming til det originale spillet, hvilken spiller elsker vel ikke en Ninja Assassin-Kung-Fu-robot med nunchuks?, sa 2K Games' Christoph Hartmann i pressemeldingen.

Game of the Year-utgaven av skytespillet vil i tillegg inneholde de tre utvidelsene som ble sluppet sist vinter, The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot og The Secret Armory of General Knoxx, samt et kart som detaljerer spillområdene.

Det er ventet at Gearbox vil benytte anledningen under Penny Arcade Expo, som starter i Seattle denne uken, til å fortelle mer om denne utgaven av «Borderlands».

Kanskje utvikleren også har med seg spennende nyheter om evighetsprosjektet «Duke Nukem Forever»? Det begynte nemlig å florere spenstige rykter om at utvikleren har adoptert utviklingen av det sagnomsuste spillet som først ble annonsert for 13 år siden.

Game of the Year-utgaven av «Borderlands» slippes i oktober, både til PC, PS3 og Xbox 360. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3