Mer «Borderlands» i høst

Utvidelsespakken «Claptrap's New Robot Revolution» kommer i september.

12. august 2010 07:52

I forrige uke skrev vi om forumbrukeren som hadde oppdaget mulige detaljer om en uannonsert utvidelsespakke til «Borderlands» i en patch av PC-versjonen.

Nå viser det seg at lekkasjen holdt vann – Gearbox har nå sendt ut pressemeldingen som annonserer den fjerde utvidelsen til spillet. Pakken får navnet «Claptrap's New Robot Revolution» og vil ta spillerne tilbake til Pandora for å slåss mot en robotrevolusjon.

Ifølge pressemeldingen skal spillerne innta rollene som Vault Hunters idet de befinner seg mellom ilden fra Hyperion Corporation og en gjeng med lite vennlige Claptraps, som også ledes av det Gearbox mener er «spillets mest etterlengtede figurer – den slue robotet Ninja Assassin».

Resultatet blir at tidligere disputter med Hyperion Corporation må legges til side for å slå ned den mekaniske revolusjonen med kung-fu-eksperten Ninja Assassin i spissen.

I, CLAPTRAP

2K games mener alle spillere burde elske kung fu-roboter:

- «Claptrap's New Robot Revolution» viser vår entusiasme for å lage meget underholdende innhold som utvider merkevaren.

- I tillegg til å fungere som en perfekt innramming til det originale spillet, hvilken spiller elsker vel ikke en Ninja Assassin kung-fu-robot med nunchuks?, sier 2K Games-sjef Christoph Hartmann i pressemeldingen.

Utvidelsepakken vil koste 800 Micosoft Points på Xbox 360 og 6.29 britiske pund på PSN og Steam. Ifølge vg247.com skal den etter planen slippes i løpet av september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3