Bond for 16 spillere

De første detaljene fra flerspillerdelen av «James Bond 007: Blood Stone» er avslørt.

23. august 2010 12:17

Bare få uker etter at Bizarre Creations hadde lansert det eksplosive kart-bilspillet «Blur», annonserte de sitt neste prosjekt; «James Bond 007: Blood Stone». Selv om handlingen i spillet ikke har en 007-film å støtte seg på, lover utgiver Activision at du skal få følelsen av å være tilstede i et klassisk Bond-eventyr.

Daniel Craig gir stemme til den berømte agenten, i tillegg til at Judi Dench nok en gang skal portrettere M, denne gang i en virtuell versjon. Popstjernen Joss Stone blir Bond-baben og har dessuten snekret signaturlåta til spillet sammen med David Stewart, kjent fra Eurythmics.

I forbindelse med GamesCom, den store spillmessen som gikk av stabelen i Köln i forrige uke, snakket utvikleren for første gang om flerspilleraspektet ved «James Bond 007: Blood Stone». GamerZines skriver at vi blir forespeilet en lagbasert flerspillerdel med opp til 16 spillere. Fokuset blir på skyteaction skildret i tredjeperson, inklusive en Team Deathmatch-variant.

DØDELIGE KONSPIRASJONER

I tillegg røpet Bizarre Creations mer oppgavebaserte onlineoppdrag samt en modus som minner om Bond versus som du også fant i «Quantum of Solace»-spillet, der det handler om å jakte ned spilleren som har fått rollen som James Bond. Lykkes du med det, blir det din tur å spille som den ikoniske agenten – og dermed få tilgang til helt unike egenskaper som gir deg et fortrinn i kampen mot de andre onlinespillerne.

Da Activision annonserte dette nye Bond-spillet tidligere i sommer, ble det lagt vekt på å skissere rammene for histioriedelen av spillet. Selvsagt vil handlingen også i dette James Bond-eventyret inkludere et besøk til flere verdenshjørner. Vi får ta turen til Athen, Istanbul, Sibir, Monaco og Bangkok, og 007 må slå seg sammen med Nicole Hunter (Joss Stone) for å finne en vitenskapsmann som fryktes å være drept. Biokjemiske våpen og en gruppe terrorister ledet av en mann ved navn Greco står sentralt i handlingen.

For å lage historien i spillet har man hyret inn Bruce Feirstein, som blant annet skrev manusene til James Bond-filmene «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies» og «The World is Not Enough». Feirstein var også delaktig i spillene «James Bond 007: Everything or Nothing» og «James Bond 007: From Russia With Love».

- «James Bond 007: Blood Stone» fanger den filmatiske intensiteten i en Bond-film ved å putte spilleren i en fascinerende konspirasjon hvor det kreves at de tenker og gjør som James Bond, uttalte markedssjef David Pokress hos Activision i pressemeldingen som annonserte spillet.

«Blood Stone» vil inneholde store doser action, med skytesekvenser som i hvert fall på papiret høres ut som de du finner i Gears of War- og Uncharted-spillene, samt motorisert jakt både på land og sjø, lover utgiveren.

«James Bond 007: Blood Stone» er planlagt utgitt i løpet av høsten, og det til PlayStation 3, Xbox 360, PC og Nintendo Wii.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3