Grammy-vinner Joss Stone blir Bond-babe

Annonserer nytt James Bond-spill.

17. juli 2010 13:44

Det har lenge vært kjent at det tidligere «Project Gotham Racing»-studioet Bizarre Creations, som nylig var aktuelle med Arcadebil-spillet «Blur», har jobbet med et nytt James Bond-spill, men få detaljer har vært kjent om spillet.

Nå har imidlertid Activision i en pressemelding offisielt annonsert spillet, som får navnet «James Bond 007: Blood Stone.  

Ifølge pressemeldingen får også den britiske sangfuglen og Grammy-vinneren Joss Stone en av hovedrollene i spillet.  I tillegg til å være «Bond-babe» skal Stone også sammen med David Stewart fra Eurytmics bidra med Bond-låten, som har fått navnet «I’ll take it all».


 

AGENT-ACTION

-  «James Bond 007: Blood Stone» fanger den filmatiske intensiteten i en Bond-film ved å putte spilleren i en fascinerende konspirasjon hvor det kreves at de tenker og gjør som James Bond, sier markedssjef David Pokress hos Activision i pressemeldingen, og påpeker at spillet også vil ha egne flerspillermoduser.

Handlingen i spillet vil foregå i både Athen, Istabul, Monaco og Bangkok og selv om spillet ikke er basert på en 007-film er det Daniel Craig som står for stemmen til James Bond i spillet. Det er Judi Dench som har stemmen til M, mens Joss Stone naturligvis bidrar til sin virtuelle rollefigur i spillet.

Historien i spillet er det James Bond-veteran Bruce Feirstein som har skrevet. Han skrev blant annet manusene til James Bond-filmene «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies» og «The World Is Not Enough», men skrev også manuset til Bond-spillene «James Bond 007: Everything or Nothing» og «James Bond 007: From Russia with Love».

Activision lover videre at spillet vil ha masse høyteknologiske gadgets og kjøresekvenser i høy hastighet både på land og sjø, men avslører også at skytesekvensene i spillet vil være dekningsbasert, sannsynligvis slik vi kjenner det fra spill som «Gears of War»- og «Uncharted»-serien. Denne typen dekningssystem hadde forøvrig også «James Bond 007: From Russia with Love» fra 2005.


«James Bond 007: Blood Stone» utvikles til Xbox 360, PC, PS3 og det blir utviklet en egen versjon til Nintendo DS. Ingen slippdato er ennå annonsert for spillet.

Se trailer for spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3