Bluepoint bekrefter at de jobber med «PlayStation 5»-spill

Pusset opp «Shadow of the Colossus», og jobber nå med ny remake som er «en svær en».

8. oktober 2019 15:33

(PressFire.no): Bluepoint Games, som tidligere lagde remasteren av «Shadow of the Colossus» til PlayStation 4, sier de jobber med et ikke-annonsert PlayStation 5-spill.

Til Wired bekrefter studiosjef Marco Thrush at de holder på med et nytt storspill til konsollen, som kommer til jul neste år, som er en nyutgave av et allerede eksisterende spill.

- Vi jobber på en «svær en» akkurat nå. Du får finne ut av resten selv, teaser Thrush.

Denne gangen er det ikke snakk om en remaster eller remake, sier studioet – istedet sier de at prosjektet er en «re-envisioning», altså mer et helt nytt spill basert på idéen til originalen.

Det skal også være et langt større prosjekt enn de noen gang har gjort, og de ansetter for harde livet.

Thrush sier til Wired at den nye teknologien i PlayStation 5 gjør han oppspilt, og spesielt den lynraske harddisken – som han mener flytter oss tilbake til slik ting var før.

- SSDen gjør meg opprømt. Du trenger ikke lenger gjøre gameplay-tricks for å kunstig sakke ned spillerne, som å låse de inne i områder eller noe slik. I de gamle cartridge-dagene så lastet spill øyeblikkelig, og vi går nå litt tilbake til det som konsollene brukte å være.

Så da er det bare å spekulere på hva dette er – mange håper på «Demon’s Souls», for eksempel.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3