Blizzard kansellerer sitt kommende survival-spill

25. januar 2024 16:10

(PressFire.no): I dag kom beskjeden om at nesten to tusen ansatte i Activision Blizzard sies opp. I tillegg slutter både presidenten i Blizzard, Mike Ybarra, og en av grunnleggerne bak selskapet, Allen Adham.

Dette får følger for flere av prosjektene som Blizzard jobber med.

I 2022 annonserte selskapet at de jobbet med et nytt spill til PC og konsoll som ikke var en del av noen av de eksisterende merkevarene de hadde.

Spillet skulle være et overlevelsesspill, satt til «en plass full av helter vi ikke har møtt, historier som ikke er fortalt og eventyr som ikke er opp​levd», ifølge en beskrivelse på selskapets nettsider.

Blizzard annonserte spillet ganske tidlig for å tiltrekke seg flere ansatte, men nå er altså hele prosjektet kansellert.

Spillet fikk aldri et offisielt navn.

Det kommer frem av en intern epost fra Xbox Studios-sjef Matt Booty som The Verge har fått tilgang til.

– Dagens hendelser berører flere grupper innad i Blizzard, inkludert utviklings-teams, sier Booty.

– Som en del av dette nye fokuset så avslutter Blizzard utviklingen av sitt overlevelsesspill og flytter noen av de som jobbet på det over til flere andre lovende nye prosjekter som er i tidlige faser av utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3