Blir PlayStation VR utsatt?

Flere ting kan tyde på det.

16. februar 2016 15:36

(PressFire.no): Den offisielle lanseringsdatoen til PlayStation VR er vag i seg selv: «Første halvår 2016».

I verste fall skulle det bety lansering 30. juni, men nå kan det se ut til at vi må vente enda litt lengre før vi kan kikke rundt oss i PS4-spill.

For under et intervju med Fox Business, sa plutselig GameStop-sjefen Paul Raines at VR-brillene til Sony ikke kommer før til høsten.

- Vi holder på å forberede oss til VR, sa han til TV-kanalen.

- Vi lanserer Sony-produktene denne høsten, og vi diskuterer med de to andre aktørene (HTC og Oculus).

Vi har hørt det samme

Dette kan ha vært en forglemmelse fra Raines’ side, men også her i PressFire har vi fått litt snusen i at en utsettelse kan være aktuelt for Sony.

Tidligere i år fikk vi høre om en annonsebrief fra et byrå her i Norge. Disse snakket også om at brillene «kommer i høst».

Vi trakk litt på skuldrene da, ettersom det lett kunne være en misforståelse, men nå kan det kanskje virke som det stemmer.

Det betyr i så fall at Sony kan bli de siste som lanserer sitt VR-headset. Oculus begynner å sende ut sin Rift i slutten av mars, mens HTC skal komme med sin Vive i april, dog vissnok i svært begrenset opplag - den egentlige lanseringen skal komme senere, ifølge ryktene.

Sistnevntes forhåndssalg starter 29. februar.

Les også vår lille test av den nye HTC Vive Pre her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3