BioWare jobber med «Dragon Age III»

Avslørt på Twitter.

20. mai 2011 11:05

Det er bare noen måneder siden «Dragon Age II» ble sluppet, og med terningkast fire signaliserte vår anmelder at han var litt skuffet over den nye retningen for serien. Forandringene skapte også heftige debatter blant skuffet fans.

BioWare lar seg likevel ikke knekke, for nå avslører de at det jobbes med et tredje spill i serien. Det er spilldesigneren Alistair McNally som bruker twitter som rekrutteringsplass for det neste spillet i serien.

- Jeg ser etter en eksepsjonell miljødesigner for å bli med meg hos BioWare Edmonton, Canada for å jobbe med «Dragon Age III», twitret McNally.

Dette er første gang BioWare snakker om at det jobbes med et tredje «Dragon Age»-spill.

«Dragon Age II» fikk kritikk for å resirkulere mye av miljøene fra det første spillet i serien. At de søker etter miljødesigner kan tyde på at de har tenkt å forbedre dette elementet til neste spill. Det bli spennende å se hvilken retning det nye spillet vil ta. BioWare har vist et klart initiativ til å prøve nye ting i rollespillsjangeren, men ikke alle som er glade i denne sjangeren er enige i valgene.

BioWare, som er eid av Electronic Arts, har mange jern i ild. Som kjent jobber de med å gjøre ferdig science fiction-rollespillet «Mass Effect 3», i tillegg jobber de med det massive onlinespillet «Star Wars: The Old Republic». 

«Dragon Age II» finnes til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og ble sluippet 10. mars.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3