Bekrefter «Killzone 3»-detaljer

Ti ganger større enn forgjengeren og mer varierte omgivelser.

25. mai 2010 10:28

Nå har Sony og Guerilla Games via en pressemelding bekreftet detaljene om det neste Killzone-spillet, som vi skrev om nylig etter at lekkasjene kom Sony litt i forkjøpet.

I pressemeldingen bekreftes det at spillet vil støtte 3D og at man introduserer rakettpakker, samtidig som at handlingen plukker opp der den ble avsluttet i det forrige spillet.

Les også: Vår anmeldelse av «Killzone 2».

STØRRELSEN TELLER

Det avsløres også at spillet denne gangen vil ha områder som er opp til ti ganger større enn de i forgjengeren, men også at omgivelsene vil være langt mer varierte enn før.

Sist helg skrev vi om det arktiske klimaet som noen medier allerede har fått se i aksjon, men nå bekreftes det også at spillet vil ha utenomjordiske jungler og ødemarker som følge av atomkrig, samt kamper i verdensrommet.

Se også: De første «Killzone 3»-skjermbildene.

Pressemeldingen sier dessverre ingenting om en utgivelsesdato, men det er sannsynlig at det vil bli avslørt en lanseringsdato på årets E3 i Los Angeles som starter 15. juni, hvor vi selvfølgelig er til stede.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3