Bedre sverdkamp i neste Zelda

Miyamoto vil gjøre MotionPlus obligatorisk i neste Zelda-spill til Wii.

5. november 2009 10:05

Det ble allerede på årets E3 flagget at Nintendo jobber med neste Zelda-spill til Wii, men fryktelig lite har blitt avslørt om spillet.

Men på et spørsmål-og-svar-event i Tokyo har nå spillskaperlegende Miyamoto avslørt noen få detaljer.

THE LEGEND OF MOTIONPLUS

Zelda-skaperen Shigeru Miyamoto vil forbedre sverdkampen og siktesystemet i neste Zelda-spill, og det har han tenkt å gjøre med hjelp fra MotionPlus.

- I dette spillet fokuserer vi på gjenskape følelsen av å faktisk slåss med et sverd i hånden, sa den legendariske Zelda-skaperen i følge Wired

.

- I det forrige spillet siktet du på ting ved å peke på skjermen, men denne gangen skal vi bruke MotionPlus for å skape en langt mer brukervennlig måte å sikte på, og dermed en mer behagelig spillopplevelse, sa Miyamoto.

Under E3 ytret Miyamoto ønske om å gjøre det neste Zelda-spillet eksklusivt for MotionPlus, men at han ikke var helt sikker.

Les også: Nytt Zelda til DS avduket.

Nå kan det se det ut til at det går i den retningen.

I følge Wired er han ikke bekymret for at det kan ekskludere spillere, han vil i stedet levere en opplevelse som gjør at folk vil ha tilleggsutstyret til Wii.

- Den store utfordringen for oss er ikke om folk har en Wii MotionPlus eller ikke, men om opplevelsen er slik at folk tenker at de vil ha en Wii MotionPlus for å oppleve det, sa han under årets E3 i Los Angeles i følge Wired

Ingenting har blitt sagt om når vi kan forvente neste Zelda-spill til Wii, men vi minner om at «The Legend of Zelda: Spirit Tracks» til Nintendo DS slippes 11. desember.

MotionPlus er ekstrautstyr til kontrollsystemet på Wii som gjør den bevegelsessensitive kontrolleren mer nøyaktig, og dermed muligheter for en mer naturtro opplevelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3