«Battlefield»-sjef slutter etter 15 år

7. november 2016 17:38

(PressFire.no): Tidligere i dag gikk det rykter om at Patrick Bach i den svenske «Battlefield»-giganten DICE var på vei ut av det smått legendariske studioet.

- Har hatt en storslått runde

- Jeg har hatt en storslått runde i DICE og EA, fylt med fantastiske kreative og lidenskapelige folk, i tillegg til uforglemmelige opplevelser med spillsamfunnet.

- Jeg kommer definitivt til å spille «Battlefield 1» i lang, lang tid framover, og jeg kommer til å se fram til det neste som kommer fra de fantastiske teamet hos DICE, skriver han i en uttalelse.

Gir seg på topp?

Electronic Arts-sjefen Patrick Söderlund tar nå farvel til en kollega gjennom 15 år.

- Vi takker ham for alle bidrag, spesielt på «Battlefield»-serien og samfunnet, og ønsker ham alt det beste på sist neste eventyr.

Dette kommer etter lanseringen av «Battlefield 1» - et spill som har fått svært god mottagelse hos anmeldere, og som den første uka i butikkkene skal ha overgått «Battlefield 4» og «Battlefield: Hardline» kombiner.

Vår anmelder trillet toppkarakter og mente det var et stort steg videre for sjangeren.

Det er foreløpig ukjent om Bach går til en ny jobb.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3