«Bad Company 2»-betatest på PC utsatt

PC-eiere må vente til neste år med å prøve DICE-spillet, bekrefter spilldesigner.

27. november 2009 10:33

Ryktene om at betatesten av PC-versjonen av «Battlefield: Bad Company 2» har blitt kansellert har svirret på nettet de siste dagene, men nå bekrefter spilldesigner i DICE, Gordon Van Dyke, at den bare er utsatt til 2010.

- Dette startet på grunn av en endring i en blogg som fjernet PC-betaen fra detaljene, og grunnen til dette var at planen ble forandret. Med den enorme suksessen fra PS3-betaen har vi bestemt oss for å drastisk øke kapasiteten på PC-betaen for å sikre at så mange folk som mulig kan delta.

- Uheldigvis betyr det at betatesten måtte utsettes til tidlig neste år, noe som gir oss mer tid til å planlegge og implementere mer optimalisering, skrev Van Dyke i et blogginnlegg.

DICE lanserte en eksklusiv betatest for PlayStation 3 den 19. november og har hatt stor suksess. I denne betatesten har du muligheten til å teste et kart flerspillerdelen av spillet.

Karl Magnus Troedsson i DICE har tidligere sagt at de sikter på å lage «Battlefield: Bad Company 2» til den beste flerspillerspillet noen sinne.

- Når «Battlefield: Bad Company 2» slippes i mars, så vil vi levere den beste online flerspilleropplevelsen noen sinne, sa Karl Magnus Troedsson under pressekonferansen på GamesCom. 

Senere mobbet han også Infinity Wards valg om å fjerne dedikerte fra «Modern Warfare 2».

Dedicated servers FTW. Alt som sikrer en bedre onlineopplevelse er en selvfølge å inkludere i spillene våre, skrev Battlefield-produsent Karl Magnus Troedsson i sin Twitter.

NB! Vi deler ut 10 betanøkler til PS3-versjonen «Battlefield: Bad Company 2» i dag kl 16.00 og ytterligere 5 nøkler mandag 30. november.  Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å melde deg inn i vår side på Facebook.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3