Batman-utvikler aktuell for neste Hitman

I følge CV'en til skuespilleren Mark Sloan er det Rocksteady Limited som lager «Hitman 5».

12. august 2009 10:54

En observant Joystiq.com-leser har oppdaget at CV'en til skuespiller Mark Sloan skryter av å ha gjort motion capture for «Hitman 5».

Det mest oppsiktsvekkende er dog at han skriver at jobben ble gjort for Rocksteady Limited, studioet bak «Batman Arkham Asylum».

SKIFTER STUDIO?

Hitman-serien ble i sin tid født hos danske IO Interactive, studioet som også har stått bak «Freedom Fighters» og «Kane & Lynch: Dead Men».

IO Interactive jobber for tiden med det familievennlige «Mini Ninjas», og skal visstnok jobbe med oppfølgeren til «Kane & Lynch: Dead Men» kalt «Kane & Lynch 2: Dog Days».

Nå kan det se ut som Eidos kanskje har gitt Rocksteady Studios oppdraget å utvikle det neste spillet i Hitman-serien.

CV'en til Mark Sloan avslører også at det er Scott Burfitt som er produsent av spillet. Burfitt har en lang karriere bak seg, som blant annet inkluderer «Unreal Tournament», «Driver», «MDK 2», «Icewind Dale: Heart of Winter» og «Black & White 2».

Tatt i betraktning at Rocksteady med «Batman Arkham Asylum» ser ut til å være glade i snike-sjangeren, kan det være et godt valg av Eidos å la et nytt studio få bidra med nye impulser til Hitman-serien.

Les også: Nytt Hitman i 2010.
Les også: - Det neste «Tomb Raider» vil overraske.
Les også: Avslører Kane & Lynch 2-tittel.

KORRESPONDERER MED FILMEN

Selv om «Hitman 5» ikke er offisielt annonsert, så har Eidos antydet at det nye Hitman-spillet vil ha en historie som korresponderer med den nye Hitman-filmen, noe som antyder at spillet kanskje slippes samtidig med filmen.

Mark Sloan skriver også at jobben ble utført i 2008, noe som antyder at studioet allerede har jobbet med spillet en god stund.

Skuespiller Mark Sloan ser ut til å være mannen til å spille Agent 47.

CV'en forteller at han har svart belte i Aikido og Ju-Jitsu, har militærtrening som snikskytter og snakker italiensk.

På en annen side danser han breakdance og disco...

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3